FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
TRT Spor: Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan'a övgü

Acun Ilıcalı'dan Ozan Tufan'a övgü

TRT Spor

Hull City'nin kulüp televizyonuna konuşan Acun Ilıcalı, Ozan Tufan transferiyle ilgili olarak, "Bence olağanüstü bir futbolcu. Kendisi 27 yaşında ve 60 kereden fazla milli formayı giymiş bir isim" dedi.

Acun Ilıcalı, sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City'nin transferi için Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardığı Ozan Tufan'la ilgili övgü dolu açıklamalar yaptı.

Ilıcalı, Hull City'nin kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada, 27 yaşındaki milli oyuncuyla ilgili şunları kaydetti:

"Ozan, Hull City’e artık çok çok yakın. Bence olağanüstü bir futbolcu. Kendisi 27 yaşında ve 60 kereden fazla milli formayı giymiş bir isim. Yıllardır Fenerbahçe’de ve benim de hayran olduğum oyunculardan biriydi. Bence Ozan Tufan’ın burada oynayacak olması Allah'ın bize bir hediyesi. Onu ikna edebildiğimiz için çok mutluyum, bizim için karar vermek çok zor olmadı ama transferin Fenerbahçe kısmı biraz zorlayıcıydı. Çünkü Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birinin futbolcusunu transfer ediyorsunuz."

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ile çok yakın arkadaş olduklarını ifade eden Ilıcalı, "Bu konuda şanslıyım. Birbirimize güvenimiz sonsuz. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a teşekkür ederim. Desteklerini bu transferde bizden esirgemedi. Türkiye’nin en kaliteli oyuncularından biri aramıza katılıyor" diye konuştu.

Habere git: TRT Spor