FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fenerbahçe SK: Adana Demirspor ve Yukatel Kayserispor ile oynayacağımız maçların Futbol Seremoni Paketleri satışa çıktı

Adana Demirspor ve Yukatel Kayserispor ile oynayacağımız maçların Futbol Seremoni Paketleri satışa çıktı

Fenerbahçe SK

Fenerbahçemizin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde mücadele edeceği Adana Demirspor ve Yukatel Kayserispor Spor Toto Süper Lig maçlarının Futbol Seremoni Paketleri satışa çıktı.
 
Futbol A Takımımızın iç sahada oynayacağı tüm maçların öncesinde düzenlenecek maç önü seremoni etkinliği ile Fenerbahçeli miniklere unutulmaz bir deneyim sunuluyor.

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında 22 Ağustos Pazartesi günü konuk edeceğimiz Adana Demirspor maçı ile 3 Eylül Cumartesi günü konuk edeceğimiz Yukatel Kayserispor maçlarının Futbol Seremoni Paketleri satışta.
 
Maç öncesinde forma, şort ve konçlarıyla hazır bulunan çocuklar, futbolcularımızla ele ele sahaya çıkacak; miniklerimiz Fenerbahçe heyecanını Saracoğlu çimlerinde yaşayacaklar. Futbolcularımızla birlikte sahada maç başlayana dek birlikte olacak çocuklarımız, maçın başlamasıyla birlikte desteklerini tribünlerimizden sürdürecekler.
 
Çocuklarımızın Fenerbahçe ile hayatları boyunca unutamayacakları bir mutluluğu yaşamaları ve bu projede yer almak için tüm detayları öğrenip başvurularınızı https://www.fenerbahce.org/taraftar/futbol-seremoni-paketi/anasayfa adresi üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Habere git: Fenerbahçe SK