FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
NTV Spor: Ali Koç: Eski MHK giderayak bir bombayı bırakmıştır

Ali Koç: Eski MHK giderayak bir bombayı bırakmıştır

NTV Spor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Lig'in 22. haftasında damga vuran Adana Demirspor maçı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi ile toplantı yaptı. Başkan toplantının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"O arkadaş bizim stadyumumuza giremez!"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF toplantısının ardından Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık hakkında sert açıklamalarda bulundu.

"Yabancı hakem denememiz lazım. Ali Palabıyık bir daha maç alır, almaz... Onu bilemem. Bildiğim bir şey var ki; o arkadaş bir daha bizim stadyumumuza, biz yönetimdeyken giremez."

"Dün gece olanlar malumunuz. TFF'ye geldik ve nelerden, ne için rahatsız olduğumuzu ifade ettik. Bu hakemlerle gitmeyeceği apaçık ortada. Yabancı hakeme en çok ben karşıyken, artık bunu düşünecek hale geldim. En azından VAR hakemlerinin yabancı olmasını önerdik."

SİVASSPOR - GALATASARAY MAÇINA GÖNDERME

Başkan Koç, Sivasspor - Galatasaray maçında iptal edilen Sivasspor maçı hakkında konuştu.

"Sivasspor-Galatasaray maçında yaşananlar, dün Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında yaşananlar, hakemlik müessesesinin belgesidir. Herkes dün gece yaşananları gördük. Türk hakemlerle bu işin gitmeyeceği ortada. Sivas maçından 3 puan... Dün 2 puan, etti 5 puan. Nasıl olacak bu iş?

Bizim FIFA'ya giden hakemlerimiz bile doğru düzgün İngilizce konuşamıyorlar. Orta hakemin niyeti dünkü gibi bile olsa VAR, doğru yönetilmeyi sağlayabilir.

Sadece bizim maçta değil kendisinin şaibeli birçok maçı var. Yeni MHK'nin ataması değildir bu, Selahattin beyin söylediği gibi eski MHK'nin atamasıdır. Eski MHK giderayak bir bombayı bırakmıştır.

Dün gece olanlar malumunuz. TFF'ye geldik ve nelerden, ne için rahatsız olduğumuzu ifade ettik.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, 1-1 berabere biten Adana Demirspor maçının hakemi Ali Palabıyık'ı sert sözlerle eleştirmişti."

Baki, "Ali Palabıyık, Fenerbahçe’ye operasyon yapmak için görevli gelmiştir. Vücut lisanı, verdiği, vermediği bütün kararlarda her şey ortada. Bir takım daha fazla nasıl katledilebilir, bunun başka örneği varsa onu da konuşalım" demişti.

VAR'A YABANCI HAKEM İSTEĞİ

TFF ile yapılan toplantıdan önce Fenerbahçe yönetimi, VAR için yabancı hakem istediklerini açıkladı.

Habere git: NTV Spor