FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Hürriyet: Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Austria Wien Fenerbahçe maçı detayları

Austria Wien Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda Austria Wien Fenerbahçe maçı detayları

Hürriyet

Austria Wien Fenerbahçe maçının ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Avrupa Ligi Play-Off turunda Fenerbahçe ile Austria Wien mücadele edecek. Fenerbahçe, Avrupa Ligi Play-Off turunda Avusturya Wien ile oynayacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

AUSTRIA WIEN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Austria Wien Fenerbahçe maçı 18 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak. Karşılaşma saat 22:00’da oynanacak. Maçın yayıncı kuruluşu henüz paylaşılmadı.

FENERBAHÇE AUSTRIA WIEN MAÇI KADROSUNU UEFA'YA BİLDİRDİ

Fenerbahçe, Avrupa Ligi Play-Off turunda Avusturya Wien ile oynayacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi.

EZGJAN ALIOSKI LİSTEDE

Buna göre listede yeni transfer Ezgjan Alioski de açıklanan listede kendine yer buldu. Öte yandan Hull City'ye transferi gündemde olan Dimitris Pelkas da kadroda yer almadı.

SAKATLIKTAN ÇIKAN PEDRO YOK

Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Steven Caulker, Filip Novak, Max Meyer, Burak Kapacak, Joao Pedro, Mergim Berisha ve Tiago Çukur listede kendine yer bulamayan diğer isimler oldu.

FENERBAHÇE'NİN BİLDİRDİĞİ KADRODA YER ALAN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Luan Peres, Mauricio Lemos, Attila Szalai, Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Bruma, Miha Zajc, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Emre Mor, Serdar Dursun, Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya.

Habere git: Hürriyet