FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Beşiktaş'a kötü haber! Sedyeyle çıktı, derbide yok

Beşiktaş'a kötü haber! Sedyeyle çıktı, derbide yok

ajansspor

Kartal YİĞİT-AJANSSPOR

Beşiktaş, Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile karşılaştı. Sahaya mutlak 3 puan için çıkan siyah-beyazlılar çok yaklaştıkları galibiyete ulaşamazken önemli fireler de verdi. 

Josef ve Welinton cezalı

1-1 sona eren karşılaşmada 2 futbolcu cezalı duruma düştü. Önce Josef De Souza sonra da Welinton gördkleri sarı kartların ardından önümüzdeki hafta oynanacak Kayserispor mücadelesinde yerlerini alamayacak.

N'Koudou tekrar sakatlandı

Beşiktaş bunun üstüne son dakikalarda bir de sakatlık şoku yaşadı. Oyuna 67. dakikada dahil olan Kevin N'Koudou bir pozisyonda acılar içinde yerde kaldı. Sedyeyle kenara alınan Fransız futbolcunun ayağında burkulma olduğu belirtildi. 

Fenerbahçe derbisinde yok

Kevin N'Koudou'nun kesin durumu yarın çekilecek MR'dan sonra belli olacak. Ancak ilk belirlemelere göre en az 3 hafta forma giyemeyeceği ifade edildi. N'Koudou böylece, Süper Lig'in 17. haftasında oynanacak Fenerbahçe derbisinde yer alamayacak. 

Sakatlıktan 2 ay sonra döndü

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndan koltuk değnekleriyle ayrılabilen 26 yaşındaki futbolcunun yürümekte oldukça zorluk çektiği görüldü. Kevin N'Koudou, 11 Eylül tarihinde oynanan Yeni Malatyaspor maçında da sakatlık yaşamış ve yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalmıştı. 

Habere git: ajansspor