FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: Erman Toroğlu: "Mesut Özil, İsmail Kartal'a küfür etti"

Erman Toroğlu: "Mesut Özil, İsmail Kartal'a küfür etti"

Sporx

ERMAN TOROĞLU'NDAN FLAŞ AÇIKLAMA
Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Mesut Özil'in kadro dışı kalmasına sebep olan olay ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

ERMAN TOROĞLU'NDAN FLAŞ AÇIKLAMA

Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Mesut Özil'in kadro dışı kalmasına sebep olan olay ile ilgili çarpıcı yorumlarda bulundu.

"PIRIL PIRIL BİR İNSAN"

Hiç kimsenin Fenerbahçe'ye zarar vermesini istemeyen bir isim. Sahada çok maçını yönettim. Dikdörtgenin içinde pırıl pırıl biriydi. Çirkinlik ve çirkeflik yapmazdı. İnsanları saha içinde daha iyi anlıyorsunuz. Sizi hakem olarak satıyor mu, arkandan hareket yapıp, seyirciye hedef mi gösteriyor, yoksa kafasını eğip futbol mu oynuyor? İsmail Kartal kafasını eğenlerdendi.

"İSMAİL KARTAL, FENERBAHÇE'NİN ÇOCUĞU"

Fenerbahçe'de Ali Koç dönemi başlıyor, sonra da futbolcu ve teknik adam kıyımı… Ne zamana kadar; İsmail Kartal'a kadar. Kartal, Fenerbahçe çocuğu.

"ALMANCA KÜFÜR ETTİ"

Fenerbahçe, Konya ile oynuyor, 1-0 mağlup… Soyunma odasına gidiyorlar, Mesut Özil'i oyundan alıyor İsmail Hoca… Bunun üzerine Mesut elindeki ayakkabıyı yere fırlatıp Almanca küfür ediyor. Bu hareketi İsmail Kartal'a doğru yapınca Ozan da Mesut'tan yana tavır alıyor.

"OZAN DA DAHİL OLDU"

İkinci yarı Fenerbahçe sahada futbol kavgası verip, çatır çatır oynayarak maçı kazanıyor. Bu; Mesut Özil'in terbiye noksanlığına Ozan'ın dahil olması, diğer futbolcuların ise olaya tepki gösterip teknik direktörün yanında olmaları... Bitmiyor…

"ALİ KOÇ ARKASINDA DURDU"

İsmail Hoca, Başkan Koç'a olayı anlatıyor, aldığı cevap 10 numara; "Ne istiyorsan onu yap, ne karar alırsan yanındayım." O saatten sonra Fenerbahçe, Fenerbahçe gibi oynuyor. İsmail'in de yaptığı doğru, ona sahip çıkan Ali Koç'un yaptığı da.. Takım ligi ikinci tamamlıyor. Genele bakınca İsmail Kartallı Fenerbahçe, ikinci yarının lideri oluyor.

Habere git: Sporx