FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: Fenerbahçe'de belirsizlikler can sıkıyor

Fenerbahçe'de belirsizlikler can sıkıyor

Sporx

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig defterini kapattı, Türkiye Kupası'na dikkatini çevirdi. Ancak Samandıra'dan gelen haberler hiç de olumlu değil. Fenerbahçe'de çözülmesi gereken pek çok bilmece bulunuyor.

Yeni sezona mevcut kadrodan kimler kalacak bilinmiyor. Yola devam edilmesine mucize gibi bakılan Jorge Jesus takıma söz geçirecek durumda olmadığı endişesi hakim. Yeni sezonda pek çok idareci görev almayabilir.

SEZON AÇILIŞI 20 GÜN İÇİNDE

Yeni sezonun planlaması da dert olacak gibi… Galatasaray yol haritası belirlemiş, Beşiktaş kadrosu oturtmuş, Trabzonspor transferlere başlamış durumda.

Peki Fenerbahçe? Pek çok görüşme yapıldı ancak yeni hocanın kim olacağı transferden başlayarak pek çok şeyi etkileyecek. Üstelik Konferans Ligi nedeniyle sezonun 20 gün içinde açılması gerekiyor.

MENTAL ÇÖKÜŞ

Fenerbahçeli futbolcular, Galatasaray yenilgisinden tahmin edilenden de fazla etkilendi. Sezonun üçüncü bitirilme ihtimali kadar taraftarların protestosu da takımı tükenmişliğe itti. Kupadaki Başakşehir finaline hazırlanan Fenerbahçeli oyuncuların sırtında 9 yıllık kupa hasretinin yükü de olacak. Takımdaki fiziksel ve mental çöküş final öncesi endişe veriyor.

Habere git: Sporx