FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Fenerbahçe'de performansı eleştiriliyordu! Rade Krunic hakkında son karar

Fenerbahçe'de performansı eleştiriliyordu! Rade Krunic hakkında son karar

Fanatik

Süper Lig'in 37.haftasında Galatasaray deplasmanında aldığı 1-0'lık galibiyetle, 3 puanı hanesine yazdıran ve şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıyan Fenerbahçe'de bir yandan da transfer hareketliliği yaşanıyor. Gelecek sezon teknik direktör arayışında olduğu iddia edilen sarı-lacivertliler, gelecek sezon kadro planlaması için de çalışmalarını sürdürüyor.

Bu doğrultuda flaş bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe ara transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Rade Krunic hakkında son kararını verdi. Gelişmeyi İtalyan basını duyurdu.

PERFORMANSI ELEŞTİRİLİYORDU.

Ara transfer döneminde yaptığı takviyelerle ses getiren Fenerbahçe Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katmıştı. Bonucci'nin futbolu bırakacağı iddia edilirken, kiralık olarak forma giyen isimlerden biri olan Çağlar Söyüncü'nün durumu henüz net değil. Bir diğer kiralık isim Rade Krunic'te ise son dakika gelişmeleri yaşanıyor.

Fenerbahçede performansı eleştiriliyordu Rade Krunic hakkında son karar

SON KARAR VERİLDİ.

Sarı-lacivertliler satın alma opsiyonuyla Milan'dan kiraladığı Krunic hakkında şaşırtan bir karar aldı. Calciostyle'ın haberine göre; sarı-lacivertliler Krunic'in opsiyonunu kullanacak ve 4 milyon Euro karşılığında kadrosuna katacak.

Uyum sorunu yaşadığı iddia edilen ve şu zaman kadar beklenen performansın çok çok altında kalan Krunic, sarı-lacivertli formayla 18 karşılaşmaya çıktı. 1 asistlik performansı sonrası teknik direktör İsmail Kartal'ın, oyuncuyla özel bir görüşme gerçekleştirdiği ve "Artık kaliteni gösterme zamanı" dediği, hareketli ve pres özelliğini öne çıkarır bir futbol beklediğini anlattığı iddia edilmişti.

Habere git: Fanatik