FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
TRT Spor: Fenerbahçe'den Sevilla maçı kararı

Fenerbahçe'den Sevilla maçı kararı

TRT Spor

Fenerbahçe, Sevilla maçında sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle 7 kişinin süresiz olarak stada girişinin yasaklandığını açıkladı.

Yapılan açıklamada, "Takımımızın turu geçmek adına sorumlulukla son ana dek mücadele ettiği, tribünlerimizin bu sorumluluğu paylaşarak bir an olsun durmaksızın destek verdiği maçta, Fenerbahçe'mizin baskı ve oyun üstünlüğünü ele geçirdiği dakikalarda sahaya atılan cisimlerle bu birlikteliğe, mücadeleye zarar verilmesi kabul edilebilir değildir. Kulübümüzün bu konuyla ilgili bizzat tespit ettiği 7 kişinin süresiz olarak stadımıza girişinin yasaklandığını bildiririz." denildi.

Benzer durumların tekrar yaşanmaması için uyarıda bulunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe'ye destek yerine engel olma amacı taşıdığı açık bu davranışın parçası olanların tespiti, 6222 sayılı kanun başta olmak üzere ilgili mevzuat kapsamında cezalandırılmalarına ilişkin emniyet güçleri ile adli merciler tarafından yürütülen tüm süreçler ve atılan adımların da tarafımızca an be an yakından takip edildiğini kamuoyunun bilgisine sunarız. Önümüzdeki dönemde müsabaka ya da eylem ayırt etmeksizin kanun, talimat, tedbir ve tüm ikazlara rağmen yapılacak eylemlere ilişkin verilecek seyirden yasaklama kararlarına ilave olarak, kulübümüzün maddi olarak uğrayacağı zararların ilgili şahıslardan tazmini dahil her türlü adımın gündemimizde olduğunu vurgulamak istiyoruz."

Habere git: TRT Spor