FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'nun alternatifini buldu

ajansspor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla adından sıkça söz ettiren ve Avrupa kulüplerinin transfer listesinde yer alan Ferdi Kadıoğlu, yaz transfer döneminde ayrılacak isimlerden biri olacak.

Sarı-Lacivertli yönetim, milli futbolcunun satışından yüksek bir bonservis kazanmayı hedefliyor. Diğer yandan kurmaylar, Ferdi'nin ayrılması durumunda sol bek bölgesine takviye yapmak için yoğun mesai harcıyor.

Bu bağlamda Fenerbahçe, transferde rotayı İspanya'ya çevirdi. Sabah'ta yer alan habere göre Sarı-lacivertli ekip, Barcelona forması giyen Marcos Alonso'yu listesine aldı.

Yönetimin tecrübeli isimle yakın zamanda temasa geçeceği ortaya çıktı. 

33 yaşındaki futbolcu bu sezon sakatlıklar nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kaldı. İspanyol sol bek sakatlığı nedeniyle 22 karşılaşmada forma giyemedi.

Yıldız oyuncu, La Liga'nın 31. haftasında oynanan Cadiz mücadelesinde 90 dakika sahada kaldı. Deneyimli isim bu sezon Barcelona formasını 5 maçta forma giyebildi.

Marcos Alonso'nun İspanyol devi ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Başarılı oyuncu 2022 yılında Chelsea'den ayrıldıktan sonra Barcelona'ya bedelsiz olarak transfer olmuştu.

Habere git: ajansspor