FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Fanatik: Fenerbahçe'nin hücum hattında büyük rekabet

Fenerbahçe'nin hücum hattında büyük rekabet

Fanatik

Fenerbahçe, geçen sezon kadrosuna kattığı Edin Dzeko ile yeni bir döneme imza atmış, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanan İnter-Manchester City Şampiyonlar Ligi finalinden birkaç gün sonra İtalyan devinin dünyaca ünlü Boşnak golcüsünü kadrosuna dahil etmişti. Bu sezon ise kral golcülere iki isim birden eklendi.

SICAK KARŞILAMA

Sarı-Lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçında İsviçre temsilcisi FC Lugano ile 30 Temmuz Salı günü Ülker Stadı’nda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Can Bartu Tesisleri’ndeki antrenmana, yeni transfer Yossef En-Nesyri de katıldı. Önceki gün imza törenine katılan ve salonda bireysel program dahilinde idman gerçekleştiren 27 yaşındaki Faslı yıldız, dün ilk kez yeni takımıyla yeşil sahadaydı. Fenerbahçeli oyuncular, En-Nesyri’yi alkışlar eşliğinde oldukça sıcak bir şekilde karşıladı.

Fenerbahçenin hücum hattında büyük rekabet

Sevilla’dan hazır şekilde gelen yıldız golcüyle, hocası Jose Mourinho’nun da özel bir görüşme yaptığı belirtildi. 19.5 milyon Euro bonservisle kadroya katılan En-Nesyri, UEFA listesinde adı yer almadığı için Lugano ile oynanacak rövanşta forma giyemeyecek. Turun geçilmesi halinde ise Lille mücadelesinde sahada olacak.

Fenerbahçenin hücum hattında büyük rekabet

BÜYÜK REKABET!

Batshuayi ve Serdar Dursun’un gitmesi sonrası önce Beşiktaş’la yollarını ayıran Premier Lig patentli Cenk Tosun, önceki gün de İspanya’da son yıllara damgasını vuran Faslı oyuncu En Nesyri de Sarı- Lacivertli renklere bağlandı. Jose Mourinho’nun sezon başından itibaren gözdesi haline gelen kaptan Edin Dzeko, Lugano karşısında yaptığı hat-trickle dikkat çekti ve En Nesyri’le büyük bir rekabet yaşayacağını gösterdi.

SİSTEM DEĞİŞEBİLİR

Portekizli teknik adamın bu ikiliyi birlikte mi yoksa değiştirerek mi oynatacağı sorusunun yanıtı ise ilerleyen günlerde verilecek. Cenk Tosun ise Türk Milli Takımı’nın da vazgeçilmez ismi olarak 33 yaşın verdiği tecrübe ile takımına katkı vermenin yollarını arayacak. İlk açıklamasında, “Buraya üçüncü forvet olmak için gelmedim” diyen Cenk, Mourinho’dan formayı kapmaya çalışacak.

Fenerbahçenin hücum hattında büyük rekabet

Habere git: Fanatik