FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: "Fenerbahçe sizi çağırıyor!" Alanya maçı için seferberlik

"Fenerbahçe sizi çağırıyor!" Alanya maçı için seferberlik

ajansspor

Aygün ÖZİPEK-AJANSSPOR

Fenerbahçe'de 24 Ekim Pazar günü oynanacak Alanyaspor maçı öncesi adeta seferberlik ilan edildi. Olaylı Trabzonspor karşılaşmasının ardından Sabiha Gökçen'de toplanan sarı-lacivertli taraftarlar birlik beraberlik görüntüsü vermişti. 

Ali Koç'tan taraftarlara mesaj

Başkan Ali Koç burada taraftarlara yaptığı konuşmada, "Bıçak kemiğe dayandı. Bize yapılan haksızlıkları yapanın yanına bırakmayacağız. Bedeli olacak. Sizden ricam; bu hafta içinde bizden gelecek önerileri, haberleri bekleyin. Tekrar toplanmamız gerekecek açıklayacağız" mesajı vermişti. 

Kadıköy'de kenetlenme günü

Sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşılaşmasının ardından Süper Lig'de oynayacağı ilk maç olan Alanyaspor mücadelesiyle bir kez daha kenetlenme amacında. Pazar günü Ülker Stadı'na çıkarma yapmaya hazırlanan tarafatarlara yönetim de bir mesaj gönderdi. 

Fenerbahçe'den üyelerine Alanya maçı için çağrı

Fenerbahçe Kulübü üyelerine gönderilen mesajda, "Değerli Üyemiz, Fenerbahçe sizi çağırıyor!
Şampiyonluk parolasıyla başladığımız bu sezonda, futbolcularımızın alın teri çalınmasın diye FENERBAHÇE tek yürek! Büyük Fenerbahçe Ailesinin gücünü göstermek adına 24 Ekim Pazar günü evimizde oynayacağımız Aytemiz Alanyaspor maçına siz değerli üyelerimizi bekliyoruz!" ifadeleri kullandı.

Fenerbahçe Dernekleri de seferber  oldu

Bu arada Türkiye genelindeki Fenerbahçe Dernekleri de “YANINDAYIZ” hashtagi ile paylaşımda bulunarak, üyelerini Alanyaspor maçına giderek takıma sahip çıkmaya davet etmişti. Açıklamada, "Mücadele, Fenerbahçe'nin ruhunda var! 24 Ekim Pazar günü Saracoğlu'ndayız.  24 Ekim Pazar günü binler olup milynlarca yürek için tribünlerimizde olacağımızı, Fenerbahçeliyim diyen binleri mabedimize beklediğimizi, Fenerbahçe'nn sesine ses, çağrısına sel olacağımızı, futbolun tüm paydaşlarına duyuruyoruz" denilmişti. 

Fenerbahçe-Alanyaspor maçı ne zaman

Fenerbahçe ile Alanyaspor, Süper Lig'in 10. haftasında 24 Ekim Pazar günü karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynananacak ve saat 19.00da başlayacak maçın TFF ve hakemler aleyhine protestolara sahne olması bekleniyor. 

Habere git: ajansspor