FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Galatasaray ile Fenerbahçe'nin averajı kaç

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin averajı kaç

ajansspor

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı heyecanı devam ediyor. Galatasaray ile Fenerbahçe haftayı galibiyet ile tamamlarken Cim Bom, attığı 4 golle averajı da düşürdü. Detaylar...

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe ile VavaCars Fatih Karagümrük karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan mücadeleyi sarı lacivertli takım 2-1 kazandı.


Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 49. dakikada Edin Dzeko ve 57. dakikada penaltıdan Michy Batshuayi kaydetti. VavaCars Fatih Karagümrük'ün golü 45. dakikada Can Keleş'ten geldi.

Trendyol Süper Lig'in 32. hafta mücadelesinde Corendon Alanyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Mücadele, 4-0'lık Galatasaray galibiyeti ile tamamlandı. 


Konuk ekibe galibiyeti getiren golleri Barış Alper Yılmaz (2),  Hakim Ziyech ve Mauro Icardi kaydetti. 

83. dakikada golünü kaydeden Mauro Icardi, Trendyol Süper Lig'de bu sezon gol sayısını 19'a yükseltti ve gol krallığı yarışında 20 gollü Edin Dzeko'nun ardından ikinci sırada yer aldı.

Galatasaray, Süper Lig'de çıktığı 32 maçta 28 galibiyet, 3 baraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Cim Bom bu maçlarda 73 gol atarken 20 gol ise kalesinde gördü. Sarı-Kırmızılı ekip 53 averaja sahip. Ayrıca 87 puan ile liderliğini sürdürüyor.

Fenerbahçe, Süper Lig'de çıktığı 32 maçta 27 galibiyet alırken 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Kanarya bu maçlarda topladığı 85 puan ile ikinci sırada yer alıyor. Fenerbahçe, bu sezon 85 gol atarken 28 gol ise kendi kalesinde gördü. Sarı-Lacivertlilerin averajı ise 57.

Habere git: ajansspor