FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: Gürcan Bilgiç: "Pereira'nın Fenerbahçe ruhundan haberi yok"

Gürcan Bilgiç: "Pereira'nın Fenerbahçe ruhundan haberi yok"

Sporx

GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR...
Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin Antwerp ile 2-2 berabere kaldığı maçı Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendirdi.

GÜRCAN BİLGİÇ'TEN YORUMLAR...

Spor yazarı Gürcan Bilgiç, Fenerbahçe'nin Antwerp ile 2-2 berabere kaldığı maçı Sabah Gazetesi'ndeki köşesinde değerlendirdi.

"BİR SINAVA DÖNÜŞTÜ"

Pazar günü yaşananlardan sonra dün akşam Avrupa kupaları için bir grup maçı olmaktan çıktı, F.Bahçe'nin "İşte bu benim" diye haykıracağı bir sınava dönüştü.

"PERFORMANS GEREKİYORDU"

Başkan Ali Koç, yenilgiyi getiren hakem kararlarıyla ilgili protestosunu yapıp; "Bu takım şampiyon olacak" dediğinde, bunu perçinleyecek bir performans gerekiyordu. Bakın; "Kazanmalılardı" demiyorum, sahadaki oyunun, hakem oyunları olmadan neler yapabileceğini göstermesini bekledim.

"TAKIMI ŞAMPİYON YAPMAZ"

Elbette bunu anlayacak bir de teknik adam olması gerekiyordu. Taraftarın kalbini okşayan, "Aile için savaşacağız" diyen Pereira'nın takımı, ilk 45'te yüzde 56, ikinci de 57 ile topu rakibe verdi. Skor 2-2'ye geldiğinde rakam 63'dü. "At golü, yat üstüne" formülü vardır. Maç da kazandırır size. Ama takımı şampiyon yapmaz.

"F.BAHÇE RUHUNDAN HABERİNİZ YOK"

Büyük takımın, küçük hocasıysanız sadece tribünlere oynayarak yaparsınız işinizi. Size inanacak saflıkta destekleyenler de bulursunuz. Kazanmalısınız, topu en iyi kullanan iki oyuncunuzu; Mesut ile Sosa'yı kenara alıyorsunuz. F.Bahçe'nin ruhundan haberiniz yok belli, takımı da tanıyorsunuz.

"SAMATTA İLE BERISHA ARASINDA FARK YOK"

Belçika'nın sıradan, en önemli gol silahları sizin "beğenmedikleriniz" olan bir takım var karşınızda. Ama, o ne; beğenmediğiniz Samatta ile yerine aldığınız Berisha arasında fark yok. Bu durumu yaratan ikinci yarıdaki teslim oluştur.

"BU MAÇ DOĞRU AKIL DEĞİLDİ"

"Skoru koruyalım, hızlı hücumla skor yapalım" ritmi yakalamışken, bu maç doğru akıl değildi. Duran toptan golü yedik diye mazeret yapmasın birileri. F.Bahçe iki golü de duran toptan buldu.

"VİZYON HEP AYNIDIR"

Bütçe küçülebilir ama F.Bahçe'nin vizyonu-hedefi hep aynıdır. Bu geleneğin farkında olamayan, oyuncu değiştiren ama oyunu değiştiremeyen bir teknik adam var kenarda. Yukarıda eleştirdiklerimi yaparak kazandığı maç da oldu.

"ÇİFT TARAFLI YETERSİZLİK"

"Böyle olmaz" diyenler olarak sesimiz kısık kaldı. Bunu fark edemeyip uyarmayanlar da "yönetici" şu anda. Çift taraflı "yetersizlik" ile karşı karşıyayız…

Habere git: Sporx