FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Sporx: İsmail Yüksek, formayı kaptı

İsmail Yüksek, formayı kaptı

Sporx

Fenerbahçe'de İsmail Yüksek rüzgarı esiyor. Sarı-lacivertlilerin iki sezon önce Gölcükspor'dan transfer ettiği İsmail; Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi. Bu kulüplerde kendini geliştiren genç futbolcu sezon başı hazırlık kampında potansiyelini gösterdi.

Fenerbahçe'de henüz 6 numara transferi yapılamadı. Bunun yanı sıra bu bölgede oynayan Crespo ve Luiz Gustavo sakatlıkları sebebiyle kampta yer alamadı. Ayrıca bu bölgeye çekilebilecek profilde bir orta saha olan Mert Hakan Yandaş da adalesinden sakatlanıp Avusturya kampının hemen başında kafileden ayrılıp İstanbul'a döndü.

Kendisinden daha tecrübeli takım arkadaşlarının yokluğunda Avusturya'daki hazırlık maçlarında ilk 11'de yer alan İsmail yakaladığı şansı çok iyi değerlendirdi. Jorge Jesus'un gözüne giren 23 yaşındaki futbolcu, teknik heyetin isteklerini sahada eksiksiz yapıyor.

Jesus'un oyun planında orta sahada rakibe yapılacak baskı büyük önem taşıyor. Ayrıca kesici özelliklerin yanı sıra topu oyuna sokma becerisi de bir o kadar önemli. İsmail Yüksek şimdiye kadar oynadığı maçlarda bu beklentilerin hepsine karşılık verdi.

Başta Benfica olmak üzere çalıştırdığı birçok takımda genç isimlere önem veren ve bu oyunculardan kulübün önemli bonservis bedelleri kazanması sağlayan Jesus'un benzer bir yol haritasını İsmail için de çizebileceği aktarıldı.

"BUGÜNLERİN HAYALİNİ KURARAK BÜYÜDÜM'.

Avusturya kampındaki Partizan maçının ardından Mol Fehervar'a karşı da orta sahada çok başarılı bir performans ortaya koyan İsmail Yüksek, "Sahada olduğum her dakikanın keyfini yaşamaya çalışıyorum. Büyük bir Fenerbahçeliyim. Bugünlerin hayalini kurarak büyüdüm" dedi.

Teknik Direktör Jorge Jesus'un kendisiyle yakından ilgilendiğini de vurgulayan İsmail, "Bu formanın ağırlığını bilerek mücadele ediyorum ve kadroda kalmak istiyorum. Tabii ki kararı verecek olan kişi hocamız. Jesus ve ekibiyle çalışmak bizim için büyük şans" diye konuştu.

Habere git: Sporx