FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: İspanya'dan Fenerbahçe ve Adana Demirspor'a Kötü Haber

İspanya'dan Fenerbahçe ve Adana Demirspor'a Kötü Haber

ajansspor

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefinin altında kalan Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın göreve gelmesi ile çıkışa geçerek, Avrupa biletini aldı. Gelecek sezon için kadroya takviyede bulunmak isteyen Kanarya, transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Hedef Vargas'tı, kötü haber geldi

Fenerbahçe, sezonu Spor Toto Süper Lig'de asist kralı olarak tamamlayan Adana Demirspor'un kiralık yıldızı Matias Vargas'ı listesine aldı. Adana temsilcisinin de gelecek sezon devam etmek istediği yıldızın kulübü Espanyol'dan kötü haber geldi.

Espanyol Vargas'la devam dedi

İspanyol basını, La Liga ekiplerinden Espanyol'un, sezon başında Adana Demirspor'a kiraladığı Matias Vargas ile gelecek dönemde devam etme kararı aldığını yazdı. Habere göre İspanyollar, Vargas'ı maliyetsiz olarak kadroya monte etmeyi hedefliyor.

Transfer yarışı zorlaştı

Adana Demirspor'un sezon başında kiralık olarak kadrosuna kattığı Matias Vargas'ın sözleşmesinde satın alma opsiyonu bulunmuyor. Gelecek sezon kadro planlamasında Vargas için Sarı-Lacivertliler ile Şimşekler arasında yaşanacak transfer yarışı, Espanyol'un oyuncu ile devam etme kararı sonrası zora girdi.

Asist kralı oldu

8 Mayıs 1997 doğumlu Matias Vargas, futbola ülkesi Arjantin'in Velez takımında başladı. 2019 yazında İspanya'nın Espanyol kulübüne transfer olan 25 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezonun başında Adana Demirspor'a kiralanmıştı. Şimşekler ile 38 maça çıkan Vargas, 5 gol kaydetti. Arjantinli, yaptığı 13 asist ile Süper Lig'in asist kralı oldu.

Espanyol kariyerinde ise 57 karşılaşmada görev alan Matias Vargas, 5 kez rakip fileleri havalandırırken, 8 defa da takım arkadaşlarına gol pası vermişti.

Habere git: ajansspor