FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
ajansspor: Transfer | Edinson Cavani'nin Menajeri İstanbul'da! Fenerbahçe'yle Görüşüyor

Transfer | Edinson Cavani'nin Menajeri İstanbul'da! Fenerbahçe'yle Görüşüyor

ajansspor

Yeni sezon hazırlıklarına Jorge Jesus önderliğinde devam eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Sarı-Lacivertli kulüp, taraftarı oldukça heyecanlandıracak bir isimle temas halinde.

Cavani'nin menajeri İstanbul'da

Sabah'ın haberine göre Manchester United'tan ayrılarak, bonservisini alan Edinson Cavani'nin hem abisi hem de menajeri olan Walter Guglielmone, İstanbul'a geldi. Yıldız futbolcunun menajeri, Fenerbahçeli yöneticilerle masaya oturdu.

Cavani haber bekliyor! İşte Fenerbahçe'nin geliştirdiği formül

Haberde Cavani'nin, Fenerbahçe için menajerinden gelecek olan olumlu haberi beklediği kaydedildi. Sarı-Lacivertliler'in 35 yaşındaki dünyaca ünlü yıldız için yıllık maaşın yanında imza parası vermeyi de düşündüğü belirtildi.

Taraftarda iki ayrı görüş

Kariyerinde Napoli, Paris Saint Germain ve Manchester United gibi dev kulüplerin bulunduğu yıldız futbolcu için bir grup taraftar şampiyonluğun anahtarı olduğunu düşünürken, bir kısım ise Cavani'nin, Galatasaray'a büyük umutlarla gelmesinin ardından, hüsranla ayrılan Radamel Falcao ile aynı kaderi yaşamasından çekiniyor.

Geçtiğimiz sezon Manchester United forması ile 20 karşılaşmada toplam 910 dakika süre alan Edinson Cavani, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Habere git: ajansspor