FB Haber

Haberleri ister oku ve ister dinle. Fenerbahçe ile ilgili tüm haberler bu uygulamada.

Download on the AppStore
Hürriyet: Volkan Demirel Fenerbahçeden bir transfer daha istedi Mert Hakan Yandaş derken Jesusun gözdesi

Volkan Demirel Fenerbahçeden bir transfer daha istedi Mert Hakan Yandaş derken Jesusun gözdesi

Hürriyet

Süper Lig'de oynadığı 18 maçta 17 puan alan ve alt sıralardan kurtulma yarışında olan Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel bir yandan takımı zorlu mücadelede hazır tutmaya çalışırken bir yandan da transfer çalışmaları sürdürüyor. Volkan Demirel'in listesinde Fenerbahçe'den iki isim bulunuyor.

Gözden Kaçmasın

Fenerbahçe Jayden Oosterwolde transferinde mutlu sona ulaştı Son teklif kabul edildi, resmi açıklama an meselesi...Fenerbahçe Jayden Oosterwolde transferinde mutlu sona ulaştı! Son teklif kabul edildi, resmi açıklama an meselesi...Haberi görüntüle

Gözden Kaçmasın

Futbolda gençlere yatırım yapanlar kazandı Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor...Futbolda gençlere yatırım yapanlar kazandı! Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor...Haberi görüntüle

"EĞER İKNA EDEBİLİRSEN AL GÖTÜR"

Geçtiğimiz günlerde Volkan Demirel'in Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile bir transfer görüşmesi gerçekleştirdiği ve Mert Hakan Yandaş'ı istediği iddia edilmiş, Ali Koç'un da Demirel'e "İkna edebilirsen al götür" dediği belirtilmişti.

BU KEZ JESUS'UN GÖZDESİNİ İSTEDİ

Volkan Demirel'in Mert Hakan'ın yanı sıra Fenerbahçe'den bir ismi daha istediği iddia edildi. Fanatik'in haberine göre genç teknik adam, Jorge Jesus'un sezon başında takıma kazandırdığı Lincoln Henrique'yi istiyor.

Jesus'un ısrarla istediği ve 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Santa Clara'dan transfer edilen 24 yaşındaki oyuncu bu sezon tüm kulvarlarda toplam 30 maça çıktı, 2 gol atıp 6 asist yaptı. Asıl mevkisi orta saha ve sol kanat olan Lincoln, Fenerbahçe'de ağırlıklı olarak sol bekte görev yaptı.

Hatayspor ile Fenerbahçe arasında transfer görüşmelerinin devam ettiği ve bir hafta içerisinde kiralık transfer konusunun netleşmesinin beklendiği belirtildi.

Habere git: Hürriyet